Samantha Maes artsenMedisch specialisten, huisartsen, AIOS, ANIOS, studenten geneeskunde

Als arts werk je in een andere omgeving en krijg je met andere uitdagingen te maken dan een ‘gewone’ werknemer. De ziekenhuisomgeving is dynamisch, je dagen zijn lang en de vele stakeholders die een appèl op je doen zijn veeleisend. Dit geldt ook voor de huisartsenpraktijk. Samantha heeft zeer ruime ervaring met training, coaching en (geaccrediteerde) nascholing van medisch specialisten, AIOS en ANIOS. (lees verder onderaan deze pagina!)

Burnout is een veelvoorkomend probleem onder artsen (i.o.). In enkele specialisten opleidingen loopt het getal op tot 50% van de AIOS die tegen een burn out aan loopt. Samantha biedt speciale nascholingsprogramma’s aan ter voorkoming van burnout en biedt begeleiding bij reïntegratie na uitval.

​Naast de speciale burnout programma’s is er natuurlijk ook de ‘gewone’ coaching. Voor vragen die te maken hebben met welke keuzes je wilt maken, grenzen aangeven, omgaan met perfectionisme en balans houden.

​Ook voor betere samenwerking binnen de maatschap, communicatie met patiënten zoals motiverende gespreksvoering, sollicitatietraining enz. kun je bij Samantha terecht.

Neem contact op voor meer informatie, een aanbod op maat en informeer naar de speciale studententarieven.

Nascholing van medische specialisten

nascholing artsen leiderschap                     nascholing artsen leiderschap                  nscholing artsen leiderschap

‘De Arts Centraal’

Wat

Deze nascholing richt zich op:

  • Persoonlijke drijfveren
  • Betere balans in werk en privé
  • Herkennen van je grenzen
  • Zicht op je eigen gedrag op de werkvloer

Resultaat

Na het volgen van deze nascholing

  • Ben je minder vatbaar voor invloeden van buitenaf
  • Ben je in staat je werk beter in te richten zoals het bij jou past
  • Herken je jouw eigen gedrag en weet je deze aan te passen naar de omgeving
  • Weet je welke invloed jij zelf kan hebben op je eigen functioneren
  • Ontvang je 18 PE punten

Waar

Voor deze nascholing nodig ik je van harte uit in het zonnige Frankrijk. Waar we te gast zullen zijn op Domaine en Birbès in Laurac.
Waarom het buitenland?
Dit geeft je meer focus op en afstand tot het probleem en daardoor een meer helder beeld. Je bent echt afgezonderd van wat er thuis en op het werk speelt. Je bent los van je systeem. Dat maakt de training effectiever. Het levert meer op. En geeft meer ontspanning, want ook daar is tijd voor.

Wanneer

Start              29 mei 2018 ontvangst op locatie
Einde             1 juni 2018 terugvlucht

Investering

€ 1275,00
Inclusief verblijf o.b.v. vol pension in luxe, gedeelde gite in Zuid-Frankrijk
Exclusief retourvlucht en vervoer ter plaatse

Samantha Maes

Is zeer ervaren in het werken met deze thema’s en heeft haar roots in de gezondheidszorg. En jarenlange ervaring in het trainen en coachen in de gezondheidszorg. Zij kent en herkent de dilemma’s waar je als arts dagelijks tegenaan loopt en is experts op het gebied van persoonlijke effectiviteit en leiderschap. En Samantha is ambassadeur van een gelukkige arts!

Inschrijven?

Mail dan naar info@samanthamaes.nl of bel naar 06 53 22 39 35

Folder

Download hier de folder met alle bovenstaande informatie